Agjensia ALBASS eshte e kualifikuar dhe disponon lejen per te operuar ne ambjentet doganore dhe portuale. Kur ju duhet te terhiqni nje palete, dy paleta, dhjete paleta apo sado qofshin ato, ne cdo skaj te Europes DREJTOJUNI pa ngurrim Agjensise ALBASS dhe aty do te gjeni zgjidhje per problemin tuaj, do te gjeni pergjigje per pyetjet tuaja.

 

Agjensia ALBASS ne nje kohe relativisht te shkurtet (ne konteksin e kohes qe implikon transporti) arrin ti terheqi mallrat tuaja kudo ku jane, ti shkarkoj ne magazinat e saja, te perfundoj te gjitha procedura doganore, te evitoj me profesionalitet problematikat qe mund te lindin ne rruge e siper dhe gjithnje me te njejtin ritem ti ngarkoje neper kamiona qe nisen per Shqiperi per te mbrritur tek ju. Agjensia ALBASS ofron sherbimin e imbarkimit. Sa here do tju duhet te imbarkoni mjete nga me te ndryshme drejtohuni pa hezitim personelit te Agjensise ALBASS e cila eshte nga me kompetitivet persa i perket tarifave dhe kualitetit te sherbimit.

IMG_9591

Questo sito utilizza esclusivamente cookie tecnici per il corretto funzionamento. Per saperne di più sui cookie consulta l\'informativa estesa. Cliccando sul pulsante e procedendo nella navigazione si accetta l\'utilizzo di tutti i cookie. INFORMATIVA ESTESA | OK