Albass
RRETH NESH

 

Shipping, Forwarding, Warehouse and Logistics AGENCY

 Malli juaj dhe pasuria juaj eshte ne duar te sigurta

Agjensia ALBASS, me qender ne Trieste eshte nje “Agjensi Spedicioni dhe transporti” dhe eshte e vetmja qe ofron nje sherbim kompleks, fale investimit te bere ne kualifikimin e personelit te saj dhe ne krijimin te strukturave bashkekohore dhe moderne ku realizohen keto sherbime.

Eshte e vetmja AGJENSI italo-shqipetare qe disponon magazinat e saja si dhe mjetet ndihmese nga me cilesoret per sherbimet qe ofron. Eshte investuar per kualifikimin intelektual dhe ndergjesor te personelit ne menyre qe ne cdo moment nga kjo Agjensi te ofrohet cilesi sherbimi, korrektesi, kulture profesionale dhe transparence.

Agjensia ALBASS eshte e kualifikuar dhe disponon lejen per te operuar ne ambjentet doganore dhe portuale. Kur ju duhet te terhiqni nje palete, dy paleta, dhjete paleta apo sado qofshin ato, ne cdo skaj te Europes drejtojuni pa ngurrim Agjensise Albass dhe aty do te gjeni zgjidhje per problemin tuaj, do te gjeni pergjigje per pyetjet tuaja.

 

 

 

IMG_9608

    Questo sito utilizza esclusivamente cookie tecnici per il corretto funzionamento. Per saperne di più sui cookie consulta l\'informativa estesa. Cliccando sul pulsante e procedendo nella navigazione si accetta l\'utilizzo di tutti i cookie. INFORMATIVA ESTESA | OK