Agjensia ALBASS organizon transporte ECECIONALE nga me te veshtirat dhe specifiket si edhe transporte te te gjitha llojeve fale kontakteve, lidhjeve kontratuale te shumta qe ka me transportatoret me te njohur shqipetare, agjensive dhe transportatoreve italiane.

 

 

Imbarkon nga Shqiperia per Europe dhe nga Europa per Shqiperi me Frittelli Maritime Group – Shipping Agency – International Freight Forwarding Bonded Warehouse Terminal Operator.

 

Partneret tane jane:  General Cargo Terminal (Trieste), Frittelli Maritime Group (Ancona), Pelikan Agency (Durazzo), Rrugia Transport, Veizi Transport, VlagoTrans, Dyrrahsped Agency (Durazzo), Cesped Trasporti e Spedizioni, Carretta e Faccio corriere Nazionale e Internazionale, Scholz Umzuge Mobelspedizion (Germania),Bendix Transport Danmark (Danimarca), Mercuri SH.P.K, Planet SH.P.K. , Valtellina SH.P.K, Insifa SH.P.K.

 

Jane keto raporte partneriteti qe i kane dhene fame pozitive Agjensise ALBASS dhe e kane bere te njohur ne Europe. Provoni ti drejtoheni Agjensise ALBASS dhe me pas… nuk do ta lini me.

 

Eshte Agjensia JUAJ.

 

Malli juaj dhe pasuria juaj eshte ne duar te sigurta.

 
 

IMG_9920 IMG_9919 IMG_9913

 


 

Questo sito utilizza esclusivamente cookie tecnici per il corretto funzionamento. Per saperne di più sui cookie consulta l\'informativa estesa. Cliccando sul pulsante e procedendo nella navigazione si accetta l\'utilizzo di tutti i cookie. INFORMATIVA ESTESA | OK